Friggebodar i Kungsör

Friggebodar i Kungsör Då det inte finns så många byggare som erbjuder friggebodar (endast 3) i Kungsör kan du med fördel kontakta någon annan byggfirma som säljer friggebodar från någon näraliggande ort i Västmanlands län. Tänk också på att priserna på arbetet att bygga en skräddarsydd friggebod oftast är lite lägre på en mindre ort liknande Kungsör så välj gärna någon ort som bara har någon eller några som erbjuder friggebodar eller Attefallshus.

Det finns fler företag som erbjuder friggebodar i närheten av Kungsör och några av dessa byggfirmor har information på sin hemsida om friggebodar och andra byggprodukter samt ger även ibland prisindikationer.


Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt byggfirma eller byggmarknad i Kungsör om ni är sugna på en snygg friggebod genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:

Tips på bra byggvaruhus i Kungsör

Pias Dynor o Kapell


Fredsgatan 23
736 32  Kungsör

Hugos Rör


Kaplansgatan 5
736 33  Kungsör

Himmelsberga Såg


Himmelsbergavägen 18
736 92  Kungsör


Allt intressant om friggebodar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om friggebodarna men också en del kul och lustiga saker gällande friggebodar och attefallshus.Meny - Friggebodar
Till förstasidan på www.friggebodar.seHögst upp på sidan om friggebodarLängst ned på sidan om friggebodar
AttefallshusFrågor & SvarÖverklagaNyheter