Friggebodar i Öjebyn

Friggebodar i Öjebyn Då det inte finns så många byggare som erbjuder friggebodar (endast 3) i Öjebyn kan du med fördel kontakta någon annan byggfirma som säljer friggebodar från någon näraliggande ort i Norrbotten. Tänk också på att priserna på arbetet att bygga en skräddarsydd friggebod oftast är lite lägre på en mindre ort liknande Öjebyn så välj gärna någon ort som bara har någon eller några som erbjuder friggebodar eller Attefallshus.

Det finns fler företag som erbjuder friggebodar i närheten av Öjebyn och några av dessa byggfirmor har information på sin hemsida om friggebodar och andra byggprodukter samt ger även ibland prisindikationer.


Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt byggfirma eller byggmarknad i Öjebyn om ni är sugna på en snygg friggebod genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:

Tips på bra byggvaruhus i Öjebyn

Pite Plastsvets


Gammelstadsvägen 8
943 31  Öjebyn

Bothnia Granit


Kompositvägen 2
943 33  Öjebyn

Piteå Älvdals Stenhuggeri


Gammelstadsvägen 6
943 31  Öjebyn


Allt intressant om friggebodar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om friggebodarna men också en del kul och lustiga saker gällande friggebodar och attefallshus.Meny - Friggebodar
Till förstasidan på www.friggebodar.seHögst upp på sidan om friggebodarLängst ned på sidan om friggebodar
AttefallshusFrågor & SvarÖverklagaNyheter