Friggebodar hos Kimarps Trä

Friggebodar hos Kimarps Trä i Tranås

I Tranås finns det 11 byggfirmor som säljer eller kan bygga friggebodar efter era önskemål varav Kimarps Trä är en av dem. Både pris och typ av friggebod skiljer mellan olika buggvaruhus och därför kan det vara bra att jämföra med andra som erbjuder friggebodar i Jönköpings län eller enbart i Tranås.

Innan du söker upp någon som ska hjälpa dig med en friggebod bör du veta vilken typ och storlek av friggebod som du vill ha. Du får både bygga en friggebod och ett Attefallshus på tomten om du vill. En hel del nyttig fakta om friggebodarna kan du hitta på olika byggfirmors hemsidor.

Eftersom det finns flera firmor i Tranås som kan vara behjälpliga när du ska bygga en friggebod är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två av de som säljer friggebodar varav en bör vara Kimarps Trä.


Bäst är att kontakta hustillverkare Kimarps Trä på nedanstående sätt om du letar efter någon som bygger friggebodar:


Kimarps Trä


Hörngatan 2
573 42   Tranås


Allt intressant om friggebodar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om friggebodarna men också en del kul och lustiga saker gällande friggebodar och attefallshus.Meny - Friggebodar
Till förstasidan på www.friggebodar.seHögst upp på sidan om friggebodarLängst ned på sidan om friggebodar
AttefallshusFrågor & SvarÖverklagaNyheter