Friggebodar hos Toggas Antikt

Friggebodar hos Toggas Antikt i Visby

I Visby finns det 8 byggfirmor som säljer eller kan bygga friggebodar efter era önskemål varav Toggas Antikt är en av dem. Både pris och typ av friggebod skiljer mellan olika buggvaruhus och därför kan det vara bra att jämföra med andra som erbjuder friggebodar i Gotland eller enbart i Visby.

Innan du söker upp någon som ska hjälpa dig med en friggebod bör du veta vilken typ och storlek av friggebod som du vill ha. Du får både bygga en friggebod och ett Attefallshus på tomten om du vill. En hel del nyttig fakta om friggebodarna kan du hitta på olika byggfirmors hemsidor.

Eftersom det finns flera firmor i Visby som kan vara behjälpliga när du ska bygga en friggebod är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två av de som säljer friggebodar varav en bör vara Toggas Antikt.


Bäst är att kontakta hustillverkare Toggas Antikt på nedanstående sätt om du letar efter någon som bygger friggebodar:


Toggas Antikt


Lummelundsväg 49
621 41   Visby


Allt intressant om friggebodar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om friggebodarna men också en del kul och lustiga saker gällande friggebodar och attefallshus.Meny - Friggebodar
Till förstasidan på www.friggebodar.seHögst upp på sidan om friggebodarLängst ned på sidan om friggebodar
AttefallshusFrågor & SvarÖverklagaNyheter