Friggebodar hos Slitefabriken CEMENTA

Friggebodar hos Slitefabriken CEMENTA i Slite

I Slite finns det 6 byggfirmor som säljer eller kan bygga friggebodar efter era önskemål varav Slitefabriken CEMENTA är en av dem. Både pris och typ av friggebod skiljer mellan olika buggvaruhus och därför kan det vara bra att jämföra med andra som erbjuder friggebodar i Gotland eller enbart i Slite.

Innan du söker upp någon som ska hjälpa dig med en friggebod bör du veta vilken typ och storlek av friggebod som du vill ha. Du får både bygga en friggebod och ett Attefallshus på tomten om du vill. En hel del nyttig fakta om friggebodarna kan du hitta på olika byggfirmors hemsidor.

Eftersom det finns flera firmor i Slite som kan vara behjälpliga när du ska bygga en friggebod är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två av de som säljer friggebodar varav en bör vara Slitefabriken CEMENTA.


Bäst är att kontakta hustillverkare Slitefabriken CEMENTA på nedanstående sätt om du letar efter någon som bygger friggebodar:


Slitefabriken CEMENTA


Skolgatan 6
624 48   Slite


Allt intressant om friggebodar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om friggebodarna men också en del kul och lustiga saker gällande friggebodar och attefallshus.Meny - Friggebodar
Till förstasidan på www.friggebodar.seHögst upp på sidan om friggebodarLängst ned på sidan om friggebodar
AttefallshusFrågor & SvarÖverklagaNyheter