Friggebodar hos Malungs Bygg och Järn

Friggebodar hos Malungs Bygg och Järn i Malung

I Malung finns det 4 byggfirmor som säljer eller kan bygga friggebodar efter era önskemål varav Malungs Bygg och Järn är en av dem. Både pris och typ av friggebod skiljer mellan olika buggvaruhus och därför kan det vara bra att jämföra med andra som erbjuder friggebodar i Dalarnas län eller enbart i Malung.

Innan du söker upp någon som ska hjälpa dig med en friggebod bör du veta vilken typ och storlek av friggebod som du vill ha. Du får både bygga en friggebod och ett Attefallshus på tomten om du vill. En hel del nyttig fakta om friggebodarna kan du hitta på olika byggfirmors hemsidor.

Eftersom det finns flera firmor i Malung som kan vara behjälpliga när du ska bygga en friggebod är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två av de som säljer friggebodar varav en bör vara Malungs Bygg och Järn.


Bäst är att kontakta hustillverkare Malungs Bygg och Järn på nedanstående sätt om du letar efter någon som bygger friggebodar:


Malungs Bygg och Järn


Hantverkargatan 42
782 34   Malung


Allt intressant om friggebodar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om friggebodarna men också en del kul och lustiga saker gällande friggebodar och attefallshus.Meny - Friggebodar
Till förstasidan på www.friggebodar.seHögst upp på sidan om friggebodarLängst ned på sidan om friggebodar
AttefallshusFrågor & SvarÖverklagaNyheter